header foto
 

Business Club NHC de IJssel

De Business Club bestaat uit een groep ondernemers die de club een warm hart toedraagt en graag de mogelijkheid benut om hun zakelijke netwerk te beheren en uit te breiden. Daarnaast, niet onbelangrijk, steunt ieder lid met zijn lidmaatschap de club.

Plussen van een lidmaatschap:

  • Onze evenementen staan altijd in het teken van een gezellige sfeer en interactie met elkaar.
  • We organiseren minimaal 4 bijeenkomsten per seizoen.
  • Iedereen met een ondernemende instelling is van harte welkom.
  • Het lidmaatschap kost jaarlijks € 395,- De helft van de inkomsten komt ten goede aan clubwensen; met het andere deel bekostigen we de bijeenkomsten.
  • Exclusief voor leden van de Business Club is het mogelijk om kosteloos met een advertentie op de digitale menukaart achter de bar in het clubhuis extra zichtbaar te zijn.
Wil je meer weten over de Business Club? Ga naar https://bchcdeijssel.nl/ en neem gerust contact op. Spreek ons aan langs de lijn en mailen mag natuurlijk ook naar [email protected]. We spreken je graag.

Commissieleden Business Club:


Programma seizoen 2022/2023:

Dit seizoen openen we op 6 oktober in het clubhuis (19.00 - 21.30 uur). Een goede gelegenheid om bij te praten, banden aan te halen en te vernieuwen. Zoals altijd met een drankje en lekker hapje. en bordje. Iedereen met een ondernemende instelling is welkom om vrijblijvend sfeer te komen proeven en een bijeenkomst bij te wonen.  

De kookworkshop bij Chef'Special waar we tijdens het coronajaar met elkaar van zouden genieten, hopen we in dit seizoen wel doorgang te kunnen laten vinden. De betreffende zaterdag is nu nog niet bekend. Ontvangst zal zijn om 17.30 uur. 

De opvolgende evenementen moeten nog worden vastgesteld. Uiteraard houden we je via de IJssel Nieuwsbrief en op onze eigen website https://bchcdeijssel.nl/ op de hoogte van de data en de verdere invulling van deze vast ook heel gezellige evenementen. 

We zien je graag bij een van de bijeenkomsten!

Hartelijke groet,
de Business Club commissie:
Pamela van Deenen en Hans Flanderijn

 

Sponsoren