header foto
 

Vrijwilligers HC de IJssel


Image result for vrijwilligers

"De club, dat ben je zelf”

 Een vereniging staat of valt met de inzet van vrijwilligers. 

Bij NHC de IJssel zijn gelukkig veel vrijwilligers bereid zich voor onze/hun vereniging in te zetten. Zonder hen zouden een heleboel zaken niet mogelijk zijn.

Maar ze doen het niet voor niets. Het is namelijk hartstikke leuk om met elkaar in een goede sfeer dingen voor elkaar te krijgen. 

De materialen moeten geregeld worden, de wedstrijden gepland en de velden ingedeeld. Ook de trainingen vinden niet vanzelf plaats. Er talloze commissies, een bestuur, de accommodatie en de website moeten onderhouden worden en naast contributie zijn we (mede-) afhankelijk van sponsoren waar we weer een enthousiaste sponsorcommissie voor hebben, etc. En dan willen we natuurlijk wel kwaliteit en continuïteit. Ook voor evenementen en toernooien heb je organisatietalent of alleen al enthousiasme nodig. Al dit werk wordt verzet door onbetaalde vrijwilligers.

Voor al deze taken kunnen we altijd betrokken mensen gebruiken. Ouders, junior- en seniorleden, Opa’s en Oma’s maar ook mensen uit het dorp die zin hebben zich naast hun dagelijkse bezigheden in te zetten voor de hockeyclub. 

Wil je met een enthousiaste groep de handen uit de mouwen steken, geef dan via het bestuur of direct bij de betrokken commissie (zie onder "clubinfo”) aan wat je interesse heeft en waar je graag aan bij wil dragen. 

Je kunt onder het kopje 'vacatures' direct zien bij welke commissies we nog hulp kunnen gebruiken. Mocht je zelf niet weten waar je binnen de club je steentje kun bijdragen, geef dan door waar je goed in bent zodat we samen kunnen kijken waar je het beste inzetbaar bent. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Heb je vragen of suggesties, mail dan naar [email protected]eijssel.nl

 

Sponsoren