header foto
 
Nieuws

Update nieuw clubtenue!

Nieuws afbeelding 30-10-2023

We zijn trots om aan te kondigen dat we na de winterstop van seizoen 2023/2024 overgaan naar een nieuw tenue. Dit nieuwe tenue behoudt natuurlijk onze vertrouwde oranje en blauwe kleuren. We gaan hierin samenwerken met het merk Indian Maharadja!

 

Thuis-Tenue

Het thuis-tenue blijft trouw aan onze herkenbare stijl met de kenmerkende oranje polo-shirt, oranje/blauwe sokken, en een donkerblauwe rok of short. Indian Maharadja staat bekend als kwalitatief goede kleding wat er ook na herhaaldelijk wassen nog goed uitziet.

 

Uit-Tenue

Het uit-tenue is daarentegen vernieuwend. De leden hebben unaniem gekozen voor een wit polo-shirt met oranje details, witte sokken en dezelfde donkerblauwe rok of short. Hoewel het dragen van het uit-tenue niet verplicht is, is het leuk om te hebben en ideaal om in te trainen. Je draagt het uit-tenue als je tegenstander dezelfde clubkleuren heeft; in dat geval moet de uitspelende club in het wit spelen. 

 

Uitgifte nieuwe tenue

In december zullen wij meer informatie delen over de uitgifte van de nieuwe tenue's. Houd hiervoor de nieuwsbrief en website goed in de gaten.

 

De Hockeywinkel is onze partner voor alle hockeymaterialen

Onze officiĆ«le leverancier is de Hockeywinkel in Barendrecht, een naam die je wellicht al kent. Zo niet, nodigen we je van harte uit om een bezoek te brengen aan hun winkel in Barendrecht of de website www.de-hockeywinkel.nl. Als lid van NHC de IJssel ontvang je 10% korting op alle hockeymaterialen. Houd er rekening mee dat deze korting niet van toepassing is op clubtenues en afgeprijsde artikelen.

 

De Hockeywinkel is tevens onze partner voor alle hockeymaterialen en de enige winkel die ons logo op materialen mag drukken. 

Natuurlijk willen we graag dat als je met het team een gezamenlijke hoodie, trui of jas bestelt, je dit inclusief logo bestelt bij de Hockeywinkel. Het is niet de bedoeling dat teams bij andere (online) shops de kleding bestellen.  We gaan komend seizoen een nieuw contract aan met een partner die tevens een groothandel is voor hockeymaterialen en alle teams kan voorzien van jasjes, truien etc. Dit is leuk voor het IJssel-gevoel en zorgt voor mooie herkenbaarheid tijdens de training, wedstrijd of toernooien. 

 

Sponsoring 

Mocht je het nieuwe thuis- of uit-tenue of een gezamenlijke teamtrui willen sponsoren en voorzien van een bedrijfslogo? Neem dan contact op met de Vrienden van de IJssel (sponsorcommissie) via [email protected] voor de mogelijkheden. 

Sponsoren