header foto
 
Watervelden

Watervelden? Kom in actie met je team!

Nieuws afbeelding 31-1-2024
Het is een opwindend nieuw jaar voor onze hockeyclub en we willen jullie allen een gelukkig, gezond en sportief 2024 wensen! Als club hebben we een bijzonder doel: watervelden op de IJssel vanaf het seizoen 2024/25. Deze vernieuwing biedt tal van voordelen voor onze club zoals meer plezier in het spel, een verbeterde competitieve ervaring, een vermindering van blessures en een betere ontwikkeling van de jeugd dankzij een verbeterde techniek.

Om dit doel te bereiken, hebben we als club jullie hulp nodig. De gemeente vernieuwt deze zomer onze velden maar om direct te verbeteren naar watervelden, moeten we als vereniging zelf een substantiële financiële bijdrage leveren. Voor twee watervelden is € 80.000 nodig en we willen dit op een creatieve manier bereiken door elk team te vragen een actie te organiseren waarmee jullie geld inzamelen voor de watervelden.

Vanaf 1 maart starten we met deze inzamelingsactie dus openen we de tweede seizoenshelft met een speciaal Waterveldweekend. De Vrienden van De IJssel trappen af met een ondernemersavond. Voor de exacte planning van het hele weekend hou je de socials in de gaten. Tijdens dit weekend gaan we alle team-initiatieven bekend maken dus kom snel in actie en bedenk hoe jullie als team tussen 1 maart en 1 juni zoveel mogelijk geld verzamelen.

We nodigen jullie uit om per team een eigen creatief initiatief op te zetten, zoals een sponsorloop, eetwedstrijd of nog veel gekker! Op 1 maart, tijdens het Waterveldweekend, zullen we niet alleen de tweede seizoenshelft aftrappen maar ook de acties officieel starten. Laat daarom als team vóór 15 februari weten via waterveldenhcdeijssel@gmail. com wat jullie gaan doen en welk bedrag jullie verwachten op te halen! Meer informatie hierover hebben je coach en manager al ontvangen via de coach app.

Laten we samenwerken en ons enthousiasme bundelen om watervelden op De IJssel te realiseren. We hebben er alle vertrouwen in dat we met de inzet en creativiteit van onze leden dit doel kunnen bereiken. Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben bij het bedenken van ideeën, staan we altijd klaar om te assisteren.

Samen maken we de toekomst van NHC De IJssel nog mooier!

Met sportieve groet,

de Waterveldcommissie:
Corine, Ilona, Kasper, Pim en Stijn

Sponsoren