header foto
 
Zaalhockey

Wedstrijdsecretaris(sen) Zaalhockey gezocht

Nieuws afbeelding 25-10-2023
Momenteel zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen rondom de zaal. Er is al veel in gang gezet, maar er zijn ook dingen die blijven liggen. Dat er dingen rondom de zaalperiode blijven liggen, komt omdat er momenteel geen wedstrijdsecretarissen zijn voor de zaalhockey op NHC de IJssel. Er is via Taakie meermaals uitgevraagd of er vrijwilligers zijn die deze taken op willen pakken, alleen tot nu heeft er niemand zich gemeld. Zonder wedstrijdsecretarissen zaalhockey, kunnen we dit seizoen niet beginnen met zaalhockey op de IJssel.

We zijn dus nog steeds op zoek naar een duo (of drietal) die de taken van het wedstrijdsecretariaat van de zaal op zich willen nemen. De werkzaamheden bedragen in de maanden november tot en met februari zo'n 3 uur per week (uitgaande van één wedstrijdsec.). We zorgen voor een warme overdracht met de oude wedstrijdsecretarissen zaalhockey. 

In basis zijn dit de taken van de wedstrijdsecretaris zaal:
- Co├Ârdinatie van de teams in Lisa en de wedstrijdformulieren;
- Informatie rondom de wedstrijdtafel, zaalwacht en scheidsrechters delen aan coaches/aanvoerders van NHC de IJssel;
- Contactpersoon tussen KNHB en coaches van de IJssel;
- Beheer mailbox zaalwedstrijdsecretaris.

We hopen dat er zich vrijwilligers bij ons melden die er persoonlijk voor kunnen zorgen dat we kunnen zaalhockeyen dit seizoen. Mocht je ge├»nteresseerd zijn, stuur dan een mailtje naar [email protected]. De club dat zijn we samen.

Groeten,
Het bestuur van NHC de IJssel

Sponsoren