header foto
 
Sponsoring

Samen sterker in sport en ondernemerschap

1-9-2023
Terwijl de zomer zachtjes overgaat in een nieuw seizoen, willen we jullie op de hoogte brengen van goede ontwikkelingen binnen de club.

Tijdens onze gezellige bijeenkomsten hebben we gemerkt dat ‘Business Club’ de intentie niet volledig dekt. We zijn geen leden om alleen "business" te doen, maar om onze club te steunen en ons netwerk te vergroten. Daarom introduceren we met trots onze nieuwe identiteit:
Vrienden van De IJssel

Om nog meer impact te maken, hebben we de Business Club commissie en de
sponsorcommissie samengevoegd. Met een jaarlijkse clubsponsoring van minimaal € 250,00 word je automatisch Vriend van De IJssel. De toegang tot onze bijeenkomsten is daarmee toegankelijker. We blijven ons richten op het verbinden van (team-)sponsors en clubliefhebbers.

Ook leuk
Als Vriend krijg je de mogelijkheid om je logo op de nieuwe IJssel website te plaatsen. Stuur het vóór 15 september naar [email protected]. Dat is kosteloos, maar zorg ervoor dat het een resolutie heeft van 72 dpi, .png of .svg formaat met een transparante achtergrond, en een grootte tussen 100-300 pixels.

Wil je ook je steentje bijdragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ze gerust naar [email protected].

Samen gaan we voor een geweldig seizoen als Vrienden van De IJssel!

De Vrienden van De IJssel commissie,
Pamela, Hans, Martijn en Midas

Sponsoren