header foto
 
De Club

Clubkleding kopen of teamsponsor worden van de IJssel?

Nieuws afbeelding 1-9-2023
Op 22 mei jl. hebben jullie, onze leden, akkoord gegeven op het advies van de kledingcommissie om verder te gaan met een nieuwe clubkledingleverancier en een nieuw merk; Indian Maharadja. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het afronden van de verplichtingen richting naar onze huidige leverancier. Ook hebben we nog een voorraad clubkleding die we snel willen verkopen. 

Zakken je hockeykousen af? Of wil je voor komend seizoen nog een fris nieuw (thuis)shirt dan kunnen wij deze nog leveren met een korting van 50%. Wees er snel bij want op is op (MEN thuis polo L en XL zijn inmiddels uitverkocht). Wil je iets bestellen, stuur dan een e-mail naar [email protected] onder vermelding van je naam, adres voor aflevering en de gewenste artikelen. Je ontvangt dan een factuur en na betaling worden de artikelen binnen Nieuwerkerk aan den IJssel (kosteloos) thuisbezorgd. 

Sportslabel b.v., opererend in de hockeysector onder de naam Hockeygear alsmede De Hockeywinkel zal in de winter samen met ons het nieuwe tenue uit gaan rollen.
Wil je als ouder een team sponsoren met een trui of een trainingspak dan kan dat alleen via de Hockeywinkel. Zij zijn de enige partij die ons clublogo mogen drukken op kleding. Wil je een prijsopgave/offerte of wil je weten welke mogelijkheden er allemaal zijn? Mail dan naar sales@sportslabel met een cc naar  [email protected].
Ze helpen je graag verder.

Sponsoren