header foto
 
Hockey nieuws

Beleidsdocument teamindelingsproces Jeugd

Nieuws afbeelding 9-5-2023

De TC heeft voor de aankomende jaren een beleidsdocument ontwikkeld dat moet dienen als leidraad bij het teamindelingsproces van de Jeugd. Omdat de TC zo transparant mogelijk te werk wil gaan, wordt dit document bij deze gepubliceerd op de website, zodat leden en ouders van leden kunnen inzien hoe dit proces in z'n werk gaat. De afgelopen jaren zijn er veel verschillende manieren geweest van het indelen van de jeugdteams, bijvoorbeeld observatietrainingen en selectiedagen. Met de ervaringen van deze methodes en met de kennis van nu, denken we met dit document een manier te hebben gevonden die goed bij NHC de IJssel past en daarnaast ook nog eens duurzaam uitvoerbaar is. Er is geprobeerd om het dit proces zo concreet en bondig mogelijk te beschrijven, om dit proces voor iedereen begrijpelijk te maken.

 

Uitgangspunt van het proces om tot een teamindeling te komen is dat we voor ieder kind een plek in een team vinden die zowel sportief als sociaal gezien het beste bij die speler past. Daarbij proberen we aan iedere speler voldoende uitdaging te bieden, zodat deze zich kan blijven ontwikkelen en met plezier kan hockeyen.

 

Dit beleidsdocument is een levend document, dat wil zeggen dat er ieder jaar gekeken wordt of het nodig is om dit document up te daten. Als er veranderingen plaatsvinden, zal het document opnieuw op de website van NHC de IJssel worden geplaatst, inclusief uitleg wat er ge├╝pdatet is.


Voor vragen kun je terecht bij [email protected] 

 

Groeten,

 

De TC

Bijlage

Sponsoren