header foto
 
Nieuws

Melissa Moest stelt zich kandidaat als voorzitter!

Nieuws afbeelding 17-4-2023
De afgelopen weken hebben we plezierige gesprekken gehad met Melissa Moest over de invulling van de rol als voorzitter op onze club. Op basis van haar ervaring, kennis en liefde voor de club zien we in haar een hele geschikte persoon om samen met ons verder te bouwen aan de doelen van onze familieclub!
Formeel kan Melissa toetreden tot het bestuur na goedkeuring van de leden tijdens de ALV in juni a.s. De komende periode zal Melissa al wel mee draaien met het bestuur.

Melissa stelt zich voor

"Mijn naam is Melissa Moest, ik ben 31 jaar, moeder van 2 kinderen, getrouwd met Jan-Willem en eigenaar van sportbedrijf ‘Workout Company’.

Vanaf jonge leeftijd heb ik met heel veel plezier bij De IJssel gehockeyd. Nu hockeyen allebei mijn kinderen (Christian bij de JO8 en Isabella bij de Funkeys). Ook mijn man hockeyt met veel plezier bij de Heren 30+. Kortom een echt hockeygezin!

Er is een kans dat jullie mij op de hockey hebben rond zien lopen, we samen in een team zaten of als vrijwilliger samen de club geholpen hebben. Mocht je me nog niet kennen: ik sta altijd open voor een praatje of kennismaking. 

Na actief te zijn in verschillende commissies en functies te bekleden als coach/trainer/manager, zie ik een mooie uitdaging in de rol als voorzitter. Die uitdaging is om samen met het bestuur en vrijwilligers onze gezellige familieclub helpen ontwikkelen en laten groeien. Ik doe dat graag samen met jullie want ‘wij zijn De IJssel’! 
Ik hoop tot snel langs de lijn (of bij de ALV in juni waar je mag stemmen over mijn aantreden)." 

Met sportieve groet,
Melissa Moest

Sponsoren