header foto
 
Zaalhockey

Zaalhockey trainingsdagen & tijden bekend

17-11-2022
Het zaalseizoen gaat alweer bijna beginnen. 

Jim Stoop (Heren 2) en Fleur Ackermans (Dames O-25 1) zijn sinds dit seizoen de nieuwe zaalcommissie. Zij zijn o.a. verantwoordelijk voor o.a de indeling van de trainingsuren en hebben geprobeerd om de teams zoveel mogelijk in dezelfde zaal/tijd te laten trainen. Het trainingsschema is gemaild aan de coaches/managers/aanvoerders. In het geval dat er een team is ingedeeld op een tijd wanneer het jullie niet uitkomt, staat het jullie vrij om onderling te wisselen van tijd. Het ruilen hoeft overigens niet te worden doorgegeven aan de commissie. In het geval dat ruilen niet mogelijk is en de zaal dus leeg blijft zou het prettig zijn als dit wel aan de zaalcommissie zou kunnen worden doorgegeven, misschien kunnen zij een ander team er blij mee maken. 

Aandachtspunten voor het gebruik van de zalen:
- Balken: het kan zijn dat de balken nog niet klaarliggen als jullie het eerste team van de dag zijn. De balken moeten in dat geval zelf worden gelegd, binnen de trainingstijd. Hetzelfde geldt voor het opruimen van de balken. 
- Ballentassen: in de zalen Erasmus en Topsport zullen de ballentassen aanwezig zijn en kunnen daar ook worden opgeslagen. In de zalen Schollevaar en Lijster is opslag helaas niet mogelijk. De JJ krijgt een eigen tas, zij kunnen deze zelf doorgeven aan het volgende team. Voor de teams die in zowel de Lijster als in Schollevaar spelen hebben Jim en Fleur een doorgeef schema gemaakt, deze zal aan de tas gehecht worden. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de team om ervoor te zorgen dat de tas bij het juiste team terecht komt. Hou hier dus ook rekening mee in het geval van ruilen.
- Toegangspasjes: voor toegang tot de zaal Schollevaar is een pasje vereist. De JJ krijgt een eigen pasje. Het pasje voor de overige teams zal aan de ballentas gehecht worden. Graag het pasje samen met de tas doorgeven aan het volgende team. 

Voor de contactgegevens van de zaalcommissie - kijk op deze zaalhockey pagina 
Voor de competitiedata  - kijk op deze zaalhockey pagina Sponsoren