header foto
 
Nieuws

Keeperstrainingen op de woensdagen tussen 16.30 en 20.30 uur

Nieuws afbeelding 23-8-2022

Het seizoen 2022-2023 begint in september en daarmee natuurlijk ook weer de keeperstrainingen. Dit seizoen vinden de keeperstrainingen plaats op de woensdag tussen 16:30 en 20:30 op VELD 1 A/B. De eerste training vindt plaats op woensdag 7 september! De trainers zijn Douwe Kamer, Gijs Arkenbout en Jarno de Snoo.

De indeling is als volgt:
*16.30-17.30  D-lijn (trainers: Gijs en Jarno)

* 17.30-18.30 C- lijn (trainers: Gijs en Jarno)

*18.30-19.30 B- lijn (trainers: Douwe, Gijs en Jarno)
*19.30-20.30 A- lijn en Senioren (trainers: Douwe en Jarno)


Elke training zal volgens een "Round Robin” systeem ingedeeld worden. Dit betekent dat er twee of meer stations zijn waar verschillende aspecten van het keepen worden beoefend. Jij wordt hierdoor als keeper blootgesteld aan alle trainers en zal jij geen vaste trainingsbuddy hebben. Zo zal elke keeper meer allround feedback krijgen en ervaring opdoen. Wij kunnen als trainers het tempo van de training ook hoog houden, waardoor er meer van de trainingstijd benut wordt en de keeper conditioneel sterker wordt. Dankzij dit systeem kunnen de trainers ook meer keepers tegelijk trainen, wordt de zelfstandigheid van de keepers gestimuleerd en leren zij elkaar feedback te geven op elkaars techniek.
Alle vaste keepers worden geacht aanwezig te zijn op de training. Ook nodig ik alle coaches van teams zonder vaste keeper uit om wekelijks een speler aan te wijzen die op zaterdag keept en deze dan laat meetrainen op de woensdag. Om de trainingstijd maximaal te benutten willen wij dat elke keeper vijf minuten voor de aanvang van de training aangekleed en opgewarmd op het veld staat. Dit betekent dat jij ruim van te voren aanwezig bent om elkaar (er zijn onervaren keepers) te helpen met aankleden en gezamenlijk op te warmen, zodat iedereen tegelijk gereed is voor de training.


Er is een WhatsApp groep waarin wij graag alle keepers en coaches (van teams zonder vaste keeper) willen toevoegen, zodat wij hen kunnen informeren mochten er wijzigingen zijn in het schema en natuurlijk om als keepers onderling te kunnen kletsen.https://chat.whatsapp.com/IS6vfJi07WrGwPoMaUZ96v 

Keepers zijn speciaal, want jij bent een specialist. Daarom verdien jij extra aandacht en training. Het is onze taak als trainer om dit voor jou te realiseren.Cheers, Jarno de Snoo, Douwe Kamer en Gijs Arkenbout


Sponsoren