header foto
 
Nieuws

Update: per 11 januari kan de jeugd trainen op het veld

Nieuws afbeelding 10-1-2022

Allereerst, de beste wensen en een gezond & sportief 2022 gewenst. 

 

Maandag 3 januari jl. is bekend gemaakt dat de jeugd (tot 17 jaar) weer tot 20.00 uur buiten mag sporten en daar zijn wij heel blij mee. We bieden daarom de jeugdteams aan dat ze vanaf morgen weer één keer in de week buiten kunnen trainen (zolang er geen zaalhockey mogelijk is). 

 

Trainen tot 19.45 uur op het veld

Op aanvraag door de coaches/trainers kunnende jeugdteams trainen op de club, ergens tussen 09.00 en 19.45 uur.  Om 20.00 uur moet het terrein weer verlaten zijn.  Zolang er in de komende weken tijdrestricties gelden vanuit de overheid, is het de bedoeling dat je een tijdslot aanvraagt om te trainen. We werken met aanvraag voor tijdsloten, omdat het normale trainingsschema veldhockey nog niet toe te passen is vanwege de tijdrestricties. Een tijdslot om te trainen kun je aanvragen via [email protected]. Wil je met een groepje vrienden het veld op? Geen probleem! Ook dit graag melden bij de zaalcommissie. De zaalcommissie monitort de aanvragen, zodat er geen dubbele bezetting is. Er gelden een aantal voorwaarden om te trainen:

 

- Als een team wil trainen, dan zorgt dat team ervoor dat er een corona-coördinator aan de poort staat om ervoor te zorgen dat er geen toeschouwers het terrein betreden. 

- Als een team wil trainen, dan is er een sleutel nodig om het terrein op te komen en eventueel weer op slot te doen. Meerdere trainers zijn in het bezit van een sleutel. Probeer onderling even de sleutels te verdelen. Mocht een team niet in staat zijn om een sleutel te bemachtigen, dan kan je in ruil voor €50 borg een sleutel aanvragen bij Jorit via [email protected]

 

Kleding

Het kan erg koud zijn in de wintermaanden. Wij adviseren om een dikke trui of een thermo aan te doen in plaats van een winterjas. Een regenjas is ook handig voor in de hockeytas. Verder mogen de kinderen handschoentjes aan met grip.

 

Corona maatregelen

Mochten er wijzigingen in de coronamaatregelen komen, dan melden wij ons weer.

In de gemeente Zuidplas wordt actief door politie en buitengewoon opsporingsambtenaren BOA’s toegezien dat verenigingen zich aan de regels houden. We willen heel graag blijven trainen op het veld met de jeugd zolang de regels nog niet zijn veranderd. We doen daarom met klem het verzoek aan onze leden om de regels te respecteren.

 

 

Blijf gezond!

 

Sportieve groet namens het Bestuur

 

 

 

Sponsoren