header foto
 
Nieuws

Buiten trainen voor de jeugd t/m 17 jaar

Nieuws afbeelding 18-12-2021

Buitensportlocaties blijven voor iedereen open tussen 5.00 uur en 17.00 uur. Kinderen tot en met zeventien jaar mogen wel buiten blijven sporten en onderlinge wedstrijden spelen op de eigen club. En dus doen we nogmaals de oproep aan alle coaches van de jeugd om met de teams op het veld te blijven trainen.  Sporten en blijven bewegen is belangrijk! 

Op zaterdagen en zondagen is dit mogelijk en onder de volgende voorwaarden kan er worden getraind:

- er kunnen tijdsloten voor halve velden gereserveerd worden tussen 09.00-16.30, geef hierbij specifiek aan op je gebruik wil maken van de zaalbalken zodat je met het team kunt trainen voor de zaalcompetitie.  

- Om een tijdslot te bemachtigen, stuur een mailtje naar [email protected] Zonder bevestiging van een tijdsslot en specifiek velddeel kan er niet getraind worden.  

- Teams die op zondagmiddag als laatste teams trainen met de zaalbalken dienen deze balken op te ruimen vanwege wekelijks onderhoud door de gemeente aan de velden

- Als een team wil trainen, dan zorgt dat team ervoor dat er een corona-coördinator aan de poort staat om de QR-code te checken. Ook is de taak van deze coördinator om ervoor te zorgen dat er geen toeschouwers het terrein betreden.

- Kleedkamers en WC’s in het clubhuis zijn alleen toegankelijk als er coördinator een geldig QR-code heeft gecheckt. 

- Als een team wil trainen, dan is er een sleutel nodig om het terrein op te komen en eventueel weer op slot te doen. Meerdere trainers zijn in het bezit van een sleutel. Probeer onderling even de sleutels te verdelen. Mocht een team niet in staat zijn om een sleutel te bemachtigen, dan kan je in ruil voor €50 borg een sleutel aanvragen bij Jorit via [email protected] 

 

Tot slot: de huidige corona maatregelen blijven ook nog steeds gelden, aangevuld met de 1.5 meter plicht (voorheen advies). Houd voldoende afstand, respecteer de regels van de overheid en blijf thuis wanneer je je niet fit voelt! 


Blijf gezond! 

Sponsoren