header foto
 
Gastouders

Gastouderbalie zoekt gastouders!

13-10-2017 Beste Ouders,

Elke zaterdag mogen we gelukkig tientallen jeugdteams verwelkomen op de club. We geven deze teams en begeleiding graag een warm welkom. Dit is mogelijk door de inzet van tientallen gastouders, waarvoor dank! Toch is het elk seizoen een enorme puzzel om er voor te zorgen dat er elke zaterdag voldoende mensen bij de ‘Gastouder balie’ staan. Wij doen langs deze weg een vriendelijk doch dringend verzoek om je aan te melden als gastouder
Kleine moeite, groot plezier! Aanmelden kan via: [email protected] , zie onderaan voor meer informatie. 

Wat is een gastouder? Veel ouders, en echt niet alleen ‘nieuwe’ ouders, weten eigenlijk niet precies wat Gastouder zijn precies inhoud. Hieronder in het kort wat er van een Gastouder wordt verwacht:
  • Bij aankomst op de club ligt er een wedstrijd schema klaar en neem je plaats achter de Gastouder balie (als je door de deur loopt, loop je er tegen aan)
  • Je ontvangt de bezoekende én de thuis spelende teams en je legt uit welk veld men speelt -n.a.v. het wedstrijd schema-, je deelt pionnen uit, fluitjes en consumptie muntjes
  • Je ontvangt de scheidsrechters / spelbegeleiders
  • Je bent een algemene vraagbaak en aanspreekpunt voor blessures (de EHBO kist ligt bij de Gastouder balie, en er liggen ijsklontjes in de vrieskast onder Gastouder balie)
Per team zou het fijn zijn om zoveel mogelijk Gastouders te hebben. Als we minimaal 4 – 6 gastouders per team hebben, word je hooguit 1 of 2 keer per jaar ingedeeld. Je wordt overigens alleen ingedeeld op de dag en tijdstip dat je kind thuis speelt. Een ‘dienst’ van een Gastouder duurt twee uur.

We streven er altijd ernaar om een nieuwe Gastouder in te delen met een Gastouder die het vaker gedaan heeft! Wel zo fijn! Binnen de club zijn er natuurlijk ook mensen die al andere activiteiten opgepakt hebben en we hebben er ook alle begrip voor dat mensen wel eens moeten werken op zaterdag. Bij aanmelding kunt je beperkingen van data en tijden aangeven, waar mee we altijd rekening houden bij de indeling. Als je ingedeeld bent en op dat moment niet kan, kun je natuurlijk altijd ruilen met een andere ouder binnen het team van je kind.

We hopen dat door deze informatie meer duidelijk is geworden wat er van een Gastouder verwacht wordt en je hierdoor het huidige Team van Gastouders wilt komen versterken. Vele handen maken licht werk!

Momenteel hebben we – op een enkele uitzondering na – uit alle teams nog Gastouders nodig. Wacht dus niet en meld u snel aan! We zien uw aanmelding graag tegemoet op: [email protected] onder vermelding van:
  •  uw naam (en achternaam van uw kind)
  •  bij welk team u gastouder wilt zijn
  •  mobiel nummer en email adres
  •  eventuele restricties betreffende data en tijd

Met sportieve groet,

Annet Wijma en Diana Scholte (Gastouder Indeling)

Sponsoren