Business Club

Business Club NHC de IJssel

De Business Club bestaat uit een groep ondernemers die de club een warm hart toedraagt.
Vanuit de Business Club worden diverse initiatieven genomen om de leden meer exposure binnen De IJssel te geven en de mogelijkheid te bieden om hun zakelijke netwerk te beheren en uit te breiden. Daarnaast, niet onbelangrijk, steun je met jouw lidmaatschap de club.

  • Het lidmaatschap kost jaarlijks € 395,- De helft van de inkomsten komt direct ten goede aan de vereniging; met het andere deel bekostigen we de bijeenkomsten.
  • We organiseren minimaal 4 bijeenkomsten per seizoen.
  • Onze evenementen staan altijd in het teken van een gezellige sfeer en interactie met elkaar.
  • Iedereen met een ondernemende instelling is van harte welkom.
Wil je meer weten over de Business Club? Ga naar https://bchcdeijssel.nl/ en neem gerust contact op. Schiet ons aan langs de lijn maar mailen mag natuurlijk ook naar [email protected]. Wij spreken je graag.

Commissieleden seizoen 2020/2021:Programma seizoen 2020/2021:
Ondanks de beperkende coronamaatregelen is het eerste Business Club evenement van seizoen 2020/2021 gepland op zondag 20 september 2020. We zijn bij de buren te gast voor een jeu de boules clinic. Zoals altijd gaat bij de Business Club gezelligheid hand in hand met een hapje en een drankje. Tussen de (coronaproof) partijen door genieten we van een laat ontbijt/vroege lunch. En wie daarna de wedstrijd van Heren 1 wil kijken: we zijn net op tijd klaar! 

De kookworkshop bij Chef'Special waar we met elkaar zouden genieten van een zelf bereid Italiaans sharing diner hopen we in dit seizoen wel doorgang te kunnen laten vinden. De betreffende zaterdag is nu nog niet bekend. Ontvangst zal zijn om 17.30 uur. 

De opvolgende evenementen moeten nog worden vastgesteld. Uiteraard houden we je via de IJssel Nieuwsbrief en op onze eigen website https://bchcdeijssel.nl/ op de hoogte van de data en de verdere invulling van deze vast ook heel gezellige evenementen.

We zien je graag bij een van de bijeenkomsten!

Hartelijke groet,
de Business Club commissie:
Pamela van Deenen en Hans Flanderijn