Businessclub

Business Club NHC de IJssel

De Business Club bestaat uit een groep vrijwilligers die de club een warm hart toedraagt. Wij vertegenwoordigen, door onze samenstelling een groot deel van onze vereniging. Ieder commissielid heeft een andere invalshoek en een eigen klankbord.

Als lid van de Business Club sla je twee vliegen in een klap: Vanuit deze Business Club worden diverse initiatieven genomen om de sponsoren meer exposure te geven en de mogelijkheid te bieden om hun zakelijke netwerk te beheren en uit te breiden. Daarnaast, niet onbelangrijk, steun je met jouw lidmaatschap de club.

  • Onze evenementen staan altijd in het teken van een gezellige sfeer en interactie met elkaar.
  • Het lidmaatschap kost jaarlijks € 395,- aan NHC de IJssel; De helft van de inkomsten komen direct ten goede aan de vereniging, met het anderedeel bekostigen we de bijeenkomsten.
  • Iedereen mag lid worden van de Businessclub;
  • We organiseren minimaal 4 bijeenkomsten per seizoen.
Meer informatie ontvangen over de Business Club of sponsoring van NHC de IJssel? Of eens rustig met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van sponsoring? Neem gerust contact op met één van de leden van de Business Club om de mogelijkheden te bespreken. Schiet ons aan langs de lijn, maar mailen mag natuurlijk ook naar [email protected]. Wij spreken graag met je af om bij een kop koffie op onze club, verder te praten.

 

Commissieleden:

 

Gedurende het seizoen 2018-2019 heeft de Business Club NHC de IJssel vooralsnog de volgende activiteiten gepland:

5 september: Kennismakingsavond geheel verzorgd door Business Club NHC de IJssel:

29 september: 1e officiƫle ledenbijeenkomst bij Excelsior: voorafgaand aan de wedstrijd een lopend buffet incl. drankjes en na de wedstrijd een borrel .

November: Wedstrijd Heren 1 met aanvullend evenement

Maart: BC evenement op externe locatie

Mei: Wedstrijd Dames1 met aansluitend een lunch