header foto
 

Youth star Hockeykamp

Youth Star Hockeykamp – 30 april t/m 1 mei

Het Youth Star Hockeykamp voor 12 t/m 15 jaar is een tweedaags hockeykamp met overnachting dat dit jaar voor het eerst plaats zal vinden op NHC de IJssel. Een eerste indruk is belangrijk daarom gaan we er bij de eerste editie al meteen een knalfeest van maken. 

Daar willen we jou natuurlijk super graag bij hebben!

Het hockeykamp begint op maandagochtend 30 april rond half 10. Nadat iedereen is ingecheckt en zijn spullen heeft weggelegd zal het programma beginnen. Dit bestaat uit actieve hockeytraining maar ook uit andere leuke activiteiten. Tussendoor zullen we genoeg pauzes nemen om even wat te eten en drinken. In de avond gaat de gezelligheid gewoon verder. 

We toveren het clubhuis om tot een partyzone en genieten van de heerlijke hits en beats van onze eigen DJ. Natuurlijk gaan we niet te laat naar bed want we willen opgeladen aan dag 2 beginnen! We zullen overnachten in de kleedkamers en optioneel in een tent buiten die op het hockeyterrein staat (geen extra kosten).

De 2e dag gaan verder aan het ontwikkelen van jullie hockeytechniek en ook dit wisselen we weer af met andere activiteiten. We sluiten gezamenlijk om 17:00 af waarna je eerst even je spullen weer kan inpakken en daarna opgehaald kan worden.

Je maakt deze onvergetelijke dagen al mee voor €100,-. Bij deze prijs zit het volgende inbegrepen:

  • 2 dagen hockeytraining en andere leuke activiteiten.
  • 6x pauze met limonade en tussendoortje.
  • Twee dagen lunch. Bestaande uit brood (bruin en wit) met genoeg keuze voor beleg. Ook zullen er voor de lunch verschillende dranken als appelsap, melk, sinaasappelsap etc zijn.
  • Avondeten voor de maandagavond. Bij deze maaltijd zullen we een heerlijk bord spaghetti bolognese nuttigen.
  • Overnachting op de club (toezicht van de staff).
  • Een leuke party op maandagavond.

 

Wil je dit niet missen? Stuur snel een mailtje naar [email protected] met je naam, dan krijg je van ons een kort inschrijfformulier.


 


Op zoek naar een  ander leuk toernooi voor je team?

Op de site van https://hockey.nl/clubs/toernooien/ vind je een overzicht van de hockeytoernooien. 
 

Sponsoren