header foto
 

Trimhockey HC de IJssel

Trimhockey bij HC de IJssel leeft! 

Sinds een paar jaar heeft HC de IJssel een steeds grotere groep trim hockeyers. Onze trimmers zijn een gemengde groep mannen en vrouwen tussen de 30 en 60 jaar, variƫrend van beginnend tot al wat ervaren spelers. Fitheid, sportiviteit en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Voor wie?

Trimhockey is een leuke manier om kennis te maken met de hockeysport, maar ook voor meer ervaren spelers.

De huidige groepen trimhockeyers is een mix van heel verschillende mensen. Er zijn ouders van hockeyende kinderen die ook enthousiast geworden zijn en het spel zelf ook willen spelen. Er zijn veteranen die het leuk vinden om te blijven spelen en waarvan de beginners veel kunnen leren. Er zijn mensen die het gewoon eens willen proberen. En ook voor volwassenen die vroeger hebben gehockeyd en dit weer op willen pakken is trimhockey zeer geschikt!

Goed om te weten over de trainingen:

Op dit moment vinden de trimhockeytrainingen plaats op donderdagavond 20.30 onder leiding van ervaren trainers.

Tijdens trimhockeytrainingen draag je gemakkelijk zittende sportkleding. Het dragen van kunstgras hockeyschoenen, scheenbeschermers en een bitje zijn verplicht.

In de training wordt er aandacht besteed aan conditie, techniek/balvaardigheid en tactiek.

Bij de training wordt rekening gehouden met elkaars hockeyniveau.

Afsluitend spelen we onderling een partijtje. En ook belangrijk: afgesloten wordt altijd met een derde helft waarin we nog wat gezamenlijk drinken en lol hebben.

Trimhockey competitie (zie http://trim-hockey.nl/competities-rijnmond/)

HC de IJssel doet met 2 teams mee aan de trim hockey competitie. Je bent niet verplicht om mee te doen aan wedstrijden, maar dat kan dus wel. De wedstrijden vinden 1 keer per 2 weken plaats op de maandagavond thuis of ergens in de regio. Ook de wedstrijden draaien om sportiviteit en gezelligheid. Na de wedstrijd wordt altijd samen met de tegenstander wat gedronken.

Als je gedurende het seizoen lid wordt als trimhockeyer kun je mee doen aan deze competitie als er een plekje vrij valt onder de huidige trimhockeyers. Voor invallers wordt dus eerst gekeken naar de nieuwe leden. Vanaf het nieuwe seizoen kunnen nieuwe trimhockeyers ook mee doen aan de competitie.

Interesse?

Iedereen uit de doelgroep is van harte welkom om eens een keer vrijblijvend mee te trainen op een donderdagavond. Dat kan zelfs 3 keer waarna je lid moet worden van HC de IJssel. Mocht je meer informatie willen hebben stuur dan even een mail naar [email protected]

 

Sponsoren