header foto
 

Senioren bij HC de IJssel

Hockeyen doe je bij HC de IJssel, dus óók als je 18+ bent!

Senioren

In deze categorie kom je automatisch terecht als je 18+ bent. Wedstrijden worden op zondagen gespeeld. Er zijn in de heren én de dames lijn een flink aantal teams actief op verschillende niveaus. Uiteraard zijn er ook teams die gespecialiseerd zijn in de derde helft. Er bestaat eventueel ook een jong senioren competitie voor spelers tussen 18 en 25 jaar oud. Zo speel je tegen mensen uit je eigen leeftijdscategorie! 

Teamindelingen 2020-2021

De laatste wedstrijd van het seizoen is helaas al gespeeld en wordt er op een andere manier dan we gewend zijn doorgegaan met trainen. Net als andere jaren is het weer tijd om aan de slag te gaan met de seniorenteams van komend seizoen.

Voor de volgende teams komen er selectietrainingen:
Heren 1 en Heren 2, Dames 1, Dames 2 en Dames Jong 1 (voorheen Dames Jong 2). Bij deze teams zal dan ook de focus liggen op prestatiehockey. 

De selectietrainingen voor deze teams zullen op elkaar worden afgestemd. Hierbij is nieuw dat we duidelijkheid willen verschaffen voor spelers die op het laatste moment afvallen.  In de laatste ronde van de selecties zal er een kleinere groep overblijven, waarbij de laatste max. 4 afvallers zeker zullen zijn van een plek in het eerstvolgendeteam. De laatste afvallers van het eerste team zijn dan zeker van een plek in het tweede. Bij de Dames zijn de laatste afvallers van D2 zeker van een plek in Dames Jong 1.

De overige teams zullen worden ingedeeld in overleg. Bij de selectietrainingen worden de corona maatregelen in acht genomen.

De datum voor het starten van de selectietrainingen zal worden gecommuniceerd door de coaches van de teams. Zij zullen ook aangeven hoe er om zal worden gegaan met deze bijzondere editie.

Aanmelden voor de selectietrainingen kan bij de coaches of via [email protected]. Vergeet hierbij niet de voorkeur voor het team te vermelden. Aanmelden voor de overige seniorenteams zal op een later moment volgen.

Welke teams zijn er volgend jaar bij de senioren?
H1     D1

H2     D2

H3     D3

DJ1

DJ2

DJ3

Heren Veteranen
Dames Veteranen

Trimhockey

Wat als ik geen selectie wil gaan doen, maar wel in een seniorenteam wil hockeyen?
Het is al mogelijk om proef te trainen met de seniorenteams, op deze manier kan je inschatten of het team bij jou past. In de aankomende weken word je benaderd door de senioren coördinator om proef te gaan trainen. 

Heb je hier vragen over, neem gerust contact op met [email protected]

 

Sponsoren