header foto
 

Kleding HC de IJssel

Met het seizoen 2016-2017 introduceren we een verfrist tenue. De club en leverancier (Club Colors) hebben kleuren, snit, kwaliteit en maten afgesproken en vastgelegd. Op deze manier willen we ervoor zorg dragen dat er de komende 4 jaar geen fluctuaties plaatsvinden en hierdoor shirts, broeken, rokken en kousen steeds hetzelfde zijn.

Verder introduceren we een nieuw "UIT-tenue”. Zelfde broek als thuis-tenue, shirt en sokken lichtblauw.

 We gaan tevens over op een nieuwe manier van bestellen/kopen, dit zal lopen via de website. Voor aanvang van het seizoen komt er op de website een link naar Club Colors waar je het tenue kan bestellen dat vervolgens thuis bezorgd wordt.

 Aan het begin van volgend seizoen, of nog ervoor, komt er ook nog een speciale "koop-dag” op de club zelf. Je kan dan passen en direct kopen. Voor later blijven er "pas-shirts” op de club aanwezig.

De verkoop van sokken zal via de bar lopen (dit omdat de kosten voor verzending niet in verhouding staan tot de prijs van de sokken)

 De nieuwe prijzen zullen zeer binnenkort op de website bekend gemaakt worden. In overleg met Club Colors komen er op korte termijn ook trainingspakken etc. beschikbaar.


 

NIEUWS!

Beste leden en sponsoren,

Per 1 januari 2018 gelden er nieuwe, lagere, prijzen voor de NHC de IJssel trainingspakken.

Na veelvuldige verzoeken van leden en (mogelijke) sponsoren hebben we samen met Clubcolors afgesproken dat de prijzen van de trainingspakken omlaag gaan en de pakken (zowel broek als jack) standaard geleverd worden met ons IJSSEL logo erop.

Voor sponsoren die een heel team "in het pak” willen steken geldt nog eens een korting van 10%.

Hiermee hopen we de verkoop van de officiële pakken te stimuleren en de uniformiteit te bevorderen.

Let wel, het gebruik van het IJSSEL logo is alleen toegestaan wanneer men bij Clubcolors koopt.

Voor vragen kunt u altijd terecht bij [email protected]

Met vriendelijke groet,

Bestuur en Kleding-cie.


 

 

Sponsoren