header foto
 

lidworden_tenue

Kleding

Het IJssel thuis-tenue bestaat uit: blauw/oranje sokken, donkerblauwe rok/broek en oranje shirt. 

Het IJssel uit-tenue bestaat uit: Blauwe sokken, donkerblauwe rok/broek en blauw shirt. 

In het wedstrijdschema staat of bij een uitwedstrijd het uit-tenue wordt gedragen. Als speler is het altijd verstandig om beide tenues mee te nemen naar een wedstrijd. 

 

Zowel de thuis- als het uit-tenue is te bestellen bij Club Colours 

Voor vragen over de clubkleding kunt u altijd terecht bij [email protected] 


Hockeysticks

Voor kinderen (jongste jeugd) die net lid zijn geworden en nog willen proberen of ze hockey een leuke sport vinden, zijn er leensticks in het clubhuis beschikbaar. 

Over een nieuwe stick kun je je het beste goed laten adviseren. Er zijn hockeysticks in heel veel soorten en maten en het hangt erg af van je leeftijd, lengte, eventuele plek in het veld of soort speler dat je bent welke stick perfect is voor jou. 

Bezoek het liefst een winkel of showroom en laat je adviseren. 

 

Hockeyschoenen

Hockey is een sport waarbij je veel moet draaien, keren, versnellen en afremmen. Goede hockeyschoenen zijn niet alleen nodig om al deze bewegingen optimaal uit te voeren, maar ook om blessures tegen te gaan. Demping, stabiliteit en grip zijn erg belangrijk om de korte, abrupte en snelle bewegingen die hockey kenmerken te kunnen maken. Om blaren door schuiven te voorkomen moet de pasvorm en de ventilatie van de hockeyschoen goed zijn. Tot slot moeten goede hockeyschoenen een klap van een stick of een hockeybal kunnen opvangen. Ook voor hockeyschoenen is het goed om je te laten adviseren.  Bezoek het liefst een winkel of showroom en laat je adviseren. 

 

Scheenbeschermers

Het dragen van scheenbeschermers is verplicht. 

 

Gebitsbescherming

Het dragen van een bitje is verplicht. Ouders en spelers zijn zelf verantwoordelijk voor het dragen van een bitje. Je hebt bitjes in allerlei soort, maten en prijscategorie├źn. Voor een "bitjes op maat" is er is een tot twee keer per jaar een bitjes hapdag op de IJssel. Let hiervoor op de aankondiging op de site. 

 

Sponsoren