header foto
 

Horeca

NHC De IJssel goes fresh!

 

Trots kunnen wij jullie melden dat wij als 1 van de 2 hockeyverenigingen zijn uitgekozen voor HC VERS. HC VERS is een pilotprogramma van de KNHB om verenigingen te stimuleren aan de slag te gaan met een gezonde sportomgeving. Een van de onderdelen die hierin terugkomt is een verantwoord assortiment in de kantine.

 

17 september a.s. zullen wij van start gaan met deze pilot tijdens een aftrap in Zeist. Samen met twee tennisverenigingen en twee korfbalverenigingen gaan De IJssel en Etten-Leur vanaf dat moment op weg naar een gezonde sportomgeving onder begeleiding van een coach van Team:Fit. Waarbij het doel niet is om de kroketten te verbannen, maar juist een breder assortiment aan te bieden.

 

We houden jullie op de hoogte!

 

Lees er meer over op: www.knhb.nl/nieuws/hc-etten-leur-en-nhc-de-ijssel-deelnemers-hc-vers-programmaFV/ SV Vers x Radboud Universiteit: Field Labs

Om invulling te geven aan de doelen uit het preventieakkoord worden er 12 fieldlabs (sportclubs waar geëxperimenteerd gaat worden) in de sport gekozen waar alle aspecten van de gezonde sportomgeving worden ingezet, uitgetest en gemonitord. Omdat wij dit een belangrijk doel vinden heeft onze club hier zijn medewerking aan verleend. Dit betekent dat er in de komende twee jaar (tot augustus 2023) verschillende onderzoeken worden gedaan op onze club. Dit zal voornamelijk plaatsvinden in de club kantine. Hiervoor wordt communicatie in de kantine (bijv. posters), maar indien nodig ook communicatie op onze sociale media kanalen ingezet (bijv. Facebook). Om de effectiviteit van de interventies te toetsen zal de universiteit gebruik maken van de verkoopgegevens uit de kassa. Jullie hebben hierbij de garantie dat de door de universiteit verwerkte gegevens altijd anoniem zullen zijn en niet te herleiden zijn naar individuele clubleden of bezoekers.

De onderzoekers van de Radboud Universiteit en de sportbond zijn ontzettend blij met de deelname van onze club, omdat op basis van de bevindingen en ervaringen die worden opgedaan, landelijke richtlijnen en interventies kunnen worden (door)ontwikkeld. De FC/ SV Vers verenigingen zijn leerplekken, waar zoveel mogelijk verenigingen en mensen door geïnspireerd worden.

Bij vragen, opmerkingen of zorgen over dit onderzoek, kan je contact opnemen met de verantwoordelijke onderzoeker dr. Saar Mollen ([email protected]), Radboud Universiteit

Nijmegen, Behavioral Science Institute, Behavior Change and Well-being group, Postbus  9104, 6500 HE Nijmegen.

Als je vragen, opmerkingen of zorgen hebt die je liever niet met de verantwoordelijke onderzoeker wilt delen, kan je contact opnemen met de BSI Research Data Officer via [email protected]. De BSI Research Data Officer is een onafhankelijke vertrouwenspersoon voor onderzoeksgerelateerde zaken en is niet betrokken bij deze studie.

 


De Horeca van HC de IJssel

Het horeca team van hockeyclub de IJssel streeft ernaar om zijn gasten & leden goede producten, met een goede prijs-kwaliteitsverhouding, te serveren. Natuurlijk staat goede service hoog in het vaandel. Wij willen dat iedereen zich 7 dagen per week op zijn gemak voelt in ons clubhuis en dat iedereen er graag komt.

Het team bestaat uit ongeveer 20 werknemers, allemaal hockeyers van de IJssel die graag betrokken zijn bij de club. Het horecamanagement team bestaat uit Jan-Peter Schraagen, Marco van Pelt en Nicole Flanderijn, zij zijn verantwoordelijk voor de barbezetting en inkoop van het assortiment.

De bar van HC de IJssel biedt het volgende assortiment aan:

  • Maandag tot en met donderdag: tosti’s & frituur
  • Vrijdag tot en met zondag: tosti’s & frituur & vers

* Elke maand wordt er weer een nieuwe special aangeboden!

De bar van HC de IJssel is op de volgende tijden geopend:

  • Maandag 17:15uur tot 23:00 uur
  • Dinsdag 17:15 uur tot 23:00 uur
  • Woensdag 16:15 uur tot 23:00 uur
  • Donderdag 17:00 uur tot 00:00 uur
  • Vrijdag 16:30 uur tot 00:00 uur
  • Zaterdag 08:00 uur tot 20:00 uur
  • Zondag 09:45 uur tot 19:00 uur

 

 

Sponsoren