header foto
 

x-Sponsoring

Draag jij onze vereniging een warm hart toe?

Bij de NHC de IJssel word je graag sponsor! 

NHC de IJssel is een ambitieuze en gezellige hockeyvereniging, voor zowel de prestatie als- breedtesport teams, van jong tot oud. Om die ambitie te kunnen financieren is de club mede afhankelijk van sponsoren. Naast de contributie- en horeca inkomsten heeft onze vereniging weinig andere bronnen van inkomsten. Sponsoring is daardoor extra belangrijk voor het runnen van een professionele en enthousiaste vereniging met al haar ambities. Wij willen daarom graag een professionele samenwerking aangaan met onze sponsoren, voor één, maar liever nog voor meer jaren.

Het uitgangspunt van onze commissie is dat elke sponsorovereenkomst, in welke vorm dan ook, het verschil voor onze vereniging maakt. De inkomsten uit sponsoring komen rechtstreeks ten goede aan de ontwikkeling van het technische beleid, het onder contract houden van onze (enkele) professionele trainers, het opleiden van ons technisch kader maar ook voor het betalen van de trainersvergoedingen aan onze vrijwillige trainer/coaches.
Een ander deel is bestemd voor evenementen/activiteiten en overige zaken waar een ambitieuze en gezellige hockeyvereniging behoefte aan heeft.

Heb je ideeën, aanmerkingen, vragen, potentiële sponsoren of zelf interesse in sponsoring; schroom dan niet om contact op te nemen via [email protected] 

We hebben tenslotte met zijn allen hetzelfde uitgangspunt: de club een warm hart toedragen, een club om trots op te zijn!

 

Sponsoren