Coach- trainersavond C+D Lijn

15-2-2013  | Woensdag avond 6 maart vanaf 20.00 is er voor de trainers en coaches van de C- en D- lijn een leuke bijeenkomst. De avond staat onder leiding van Sjoerd Woelders, trainer/coach van Heren 1 bij de IJssel en trainerscoordinator voor de jeugd bij HCR.

Op deze avond zal er er behandeld worden wat kinderen in deze categorie wel en niet kunnen leren en hoe je de kinderen dat wel of niet kan aanleren. Hoe bereid je je voor op een training en hoe sta je als trainer/coach voor een groep.
 
Daarnaast is het belangrijk om te weten wat je wel en niet kan roepen qua aanwijzingen voor deze kinderen en is er genoeg gelegenheid om te discussiƫren over de ervaringen van jullie als trainers en coaches. Hoe meer mensen zich aanmelden voor deze avond hoe leuker het kan worden dus ik verwacht alle trainers en coaches uit de C- en D-lijn woensdag avond 6 maart op de club.

De avond Is speciaal voor trainers en coaches in de C- en D-lijn en zij die mogelijk vanuit de E-lijn volgend jaar doorschuiven. Maar uiteraard is iedereen welkom die hierin interesse heeft!


Breedtesportcommissie