Strafbalkampioenen seizoen 2011-2012

27-4-2012  | 


Zondag 22 april vond het Clubstrafbalkampioenschap plaats. Het werd zowel bij de meisjes als bij de jongens een spannende strijd.

Meisjes
Bij de meisjes waren het Anna van Rossem en Joyce Tulling die zich in de voorronde met het scoren van 5 van de 6 strafballen wisten te plaatsen voor de finale. In de finaleronde was Anna van Rossem nipt de sterkste en zij mag zich bij de meisjes de strafbalkampioen seizoen 2011-2012 noemen.

Jongens
Bij de jongens was het nog spannender. De meisjes konden zich nog 1 misser veroorloven in de voorronde. De jongens die uiteindelijk de finaleronde bereikten: Lars Waasdorp en Marnik Rietveld, moesten 6 uit 6 scoren om de finale te mogen spelen. In de finaleronde bleek Lars Waasdorp de sterkste en is bij de jongens strafbalkampioen 2011-2012.

Keepers
Daan Stuyts (met 23 gestopte strafballen) en Adriƫnne Scholte (toevalligerwijs ook met 23 gestopte strafballen) waren de sterkste keepers. Daarmee zijn ook zij voor een jaar lang clubkampioen.

Districtkampioenschappen
Met het bereiken van de finalerondes en het stoppen van de meeste strafballen hebben Anna, Joyce, Lars, Marnik, Adriƫnne en Daan zich namens De IJssel geplaatst voor de districtskampioenschappen op 3 juni bij HC Rotterdam.
Wij wensen hen veel succes.

De Strafbalcommissie.