DUBBEL&DWARS toernooi voor D teams

7-12-2011  | 


Op zaterdag 18 februari 2012 organiseert de toernooicommissie van de Hockeyclub Barendrecht het DUBBEL&DWARS toernooi voor D teams.

Het thema is winter.

Wij organiseren voor jullie een spetterende dag met een supergaaf toernooi, een waanzinnig spel en natuurlijk veel pret op onze hockeyclub.

Jullie worden om 09.30 uur verwacht op onze club.

Wij zorgen voor een teamlunch, limo en lekkers. De keuken zal de gehele dag geopend zijn.

Voor het meisjes- en jongensteam met de meeste punten zijn prachtige bekers te winnen.

Ook het jongens -en meisjesteam dat het mooist verkleed is in winterstijl kan op een coole prijs rekenen ( niet verplicht).

Graag inschrijven vóór 15 januari 2012 d.m.v. bijgaand aanmeldingsformulier te mailen naar onderstaand adres. Deelname geschiedt op volgorde van aanmelding.

Het inschrijfgeld bedraagt € 150,00 per team. Een team bestaat uit 13 spelers en een coach. Extra spelers betalen €10,00 per persoon

Van ieder team verwachten wij een scheidsrechter. Mocht dat niet mogelijk zijn dan kun je een HCB scheidsrechter huren a € 30,00 voor de hele dag. Je kunt dit aangeven op het aanmeldingsformulier.

Na bevestiging van jullie deelname ontvang je van ons een verzoek tot betaling. Na betaling ben je officieel ingeschreven voor het toernooi. Na 8 januari is er geen mogelijkheid van restitutie.

Tot ziens op zaterdag 18 februari!

Zie de bijage voor meer informatie en het aanmelding formulier.