Enthousiaste jeugdleden gezocht voor training jj

9-8-2011  | De Commissie Jongste Jeugd zoekt enthousiaste jongens en meisjes die training willen geven op de vrijdagmiddag (trainingstijden 16:00 –17:00, 17:00-18:00 en 18:00 tot 19:00 uur).

Ook voor onervaren trainers
De trainingsgroepen variëren van puppies tot en met 2e jaars E, jongens en meisjes, van 6 tot en met 9 jaar. Heb je al eerder training gegeven dan is dit hartstikke mooi meegenomen. Heb je nog nooit training gegeven, dan is dit niet erg. Vanuit de Commissie Jongste Jeugd zullen we jullie ondersteunen met uitgeschreven trainingen, trainersavonden en zorgen we voor begeleiding op het veld. En natuurlijk krijg je op het eind een kleine vergoeding.

Nog geen rooster? Geen probleem!
Heb je zin om de jongste jeugd van De IJssel naar een hoog niveau te brengen, meld je dan aan. Heb je voorkeur voor een bepaalde groep, geef dit dan ook aan. Weet je het nog niet in verband met je rooster, dat geeft niet want dit speelt bij bijna iedereen, maar meld je alvast wel aan.

Informatie en opgeven
Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Hans Waasdorp (0180-320596, graag na 18:00 uur). Opgeven graag via de mail ([email protected]).

De Commissie Jongste Jeugd