Update: Zomeravondcompetitie

7-6-2011  | Gisteren zijn we van start gegaan met de eerste Zomeravondcompetitie. Hopelijk hebben jullie het net zo naar jullie zin gehad als wij (de zomeravondcompetitie-commissie)!!
 Volgens ons zijn we gisteren “best leuk” van start gegaan: de bijbehorende verwarring aan het begin, waarna ongeveer 180 jeugleden met soms verbazend goed en fanatiek spel lieten zien waarom hockey zo leuk is!
Gelukkig melden er zich de afgelopen tijd en zeker nog gisteren ook nog, een aantal coaches,  scheidsrechters  en anderen die graag wilden meehelpen, zich aangemeld. Hulp die we zéér zeker goed kunnen gebruiken, ook komende woensdag!
NB: coaches, begeleiders: We zouden het op prijs stellen, als we de beschikking zouden kunnen krijgen over meer keeperstassen voor woensdag!
Jamme rgenoeg wilde Thor, de Noorse dondergod,  ook een wedstrijdje meedoen en hebben we de laatste 4 wedstrijden niet kunnen uitspelen:  deze wedstrijden worden komende woendag gewoon uitgespeeld (zij ook hieronder het nieuwe schema voor woensdag).
Hieronder ook nog even de uitslagen. Na de laatste wedstrijden op woensdag gaan we de uiteindelijke stand opmaken en bekend maken.
Dus allemaal: tot woensdag!
De Eurovisie zomeravondcompetitie-commissie (leuk voor scrabble!:-)

Let op: Tijdens de Zomeravondcompetitie gelden de regels van de jubileumweek. Voor meer informatie kijk op www.hcdeijssel.nl