Nieuwsafbeelding

Betreft JOUW fluitbeurt van komend weekeinde!

11-4-2011  | 

Betreft je fluitbeurt van komend weekeinde!

 

Dit is dat bericht dat ik niet had willen maken.

 

Het huidige bestuur heeft zich de afgelopen jaren bijzonder hard ingezet om ‘sanctieloos’ te club te runnen. Dat heeft tot nu toe prima resultaten. Echter, alleen bij de fluitbeurten gaat er nog veel verkeerd: lang niet alle scheidsrechters komen opdagen of regelen vervanging.

Nu stopt de scheidsrechterscoördinator, Ronald, er mee en dat komt mede doordat JIJ je fluitbeurten niet nakomt.

 

Ik heb mijn uiterste best gedaan, en doe mijn uiterste best, om te voorkomen dat we weer in een soort ‘sanctiespiraal’ terechtkomen. Maar dan is het wel nodig dat het vanaf nu gewoon goed gaat: het is JOUW verantwoordelijkheid dat je uitzoekt of en wanneer je moet fluiten, het is JOUW verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat je vervanging regelt als je niet kunt, het is JOUW verantwoordelijkheid om op tijd te zijn. Ik ga er van uit dat JIJ dit vertrouwen waard bent.

 

Ik hoef natuurlijk niet te zeggen dat als jij JOUW verantwoordelijkheid niet nakomt, anderen zich voor JOU moet opofferen.

 

Ik ga er van uit dat het komende weekeind iedereen er is en/of voor vervanging zorg draagt. Mocht dit fout gaan dan is mijn vertrouwen in JOU niet terecht geweest, en blijkbaar ben JIJ dan niet in staat met JOUW verantwoordelijkheid om te gaan.

 

Zij die mij kennen weten dat ik dit met veel tegenzin schrijf, maar ik kan nu niet anders. Ik hoop van harte dat het niet nodig is, maar mochten er komend weekeinde nog incidenten zijn, dan kunnen we niet anders dan naar het sanctiesysteem terug gaan (en die zullen dan ook voor komend weekeinde gelden). Zover laat JIJ het toch niet komen?

 

Gerard

 

Dit bericht is niet bedoeld voor jou, maar voor iedereen die zijn fluitbeurten niet zo serieus neemt.