Nieuwsafbeelding

de Grote Clubactie 2020; vóór en dóór alle leden!

14-9-2020  | 

NHC de IJssel gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie!

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. 

Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons onder andere in voor een nieuwe teamkamer! Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen
Onze Jongste Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkoop link en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Alle leden kunnen nu ook online loten verkopen (Nieuw!)
Daarnaast kunnen alle jeugd- én seniorenleden dit jaar óók loten verkopen! 
Niet met verkoopboekjes, maar wel via een online omgeving. Alle leden ontvangen van ons deze week een e-mail met een link naar hun persoonlijke verkooppagina en tips over hoe je loten kunt verkopen via Facebook, whatsapp en e-mail.

Extra inkomsten hard nodig
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Ons doel

We willen dit jaar geld ophalen zodat we onze oude ‘materiaalhok’ achter in de gang  kunnen opknappen en omtoveren tot een teamkamer. Hier kunnen teams dan een voorbespreking houden maar ook is er dan de mogelijkheid om videoanalyse te doen of een presentatie te houden. Van het geld dat over is kunnen we trainingsmaterialen aanschaffen.