Nieuwsafbeelding

IJsseldag 2019

26-3-2019  | Beste IJssel-lid,

De IJsseldag is het leukste event van het jaar op onze club en de afsluiting van hopelijk een fantastisch hockeyseizoen.

Natuurlijk wordt deze dag ook dit jaar weer georganiseerd en zal deze plaatsvinden op zaterdag 22 juni 2019.

Het thema dit jaar is "Films & Series”, lekker bingewatchen met je favoriete films of series met NHC de IJssel. Alles staat in het teken van je favoriete Film, Serie of Fantasy figuur. Verzin een leuke outfit en check je Netflix playlist voor inspiratie.

Verder zal de IJsseldag in het teken staan van Sport, Food en Friends.

Alle gezelligheidsteams zijn welkom om aan dit sportieve toernooi deel te nemen, dus ook vrienden, familie of buren. De wedstrijden zullen op een half veld gespeeld worden, tussen teams van minimaal 8 spelers. Iedereen van jong tot oud kan meedoen met dit toernooi. Of je nu voor het eerst een stick in je handen hebt of dat je al jaren op hoog niveau speelt, we maken er leuke en sportieve wedstrijden van.

Inschrijven kan per team, maar het is ook mogelijk om individueel in te schrijven. In dat laatste geval word je door de organisatie bij een team ingedeeld. De kosten voor deelname aan het toernooi bedragen 2,- euro per persoon.

Elk team heeft 's morgens een taart meegenomen, teams beoordelen elkaars outfit en taart en kunnen hiervoor een prijs verdienen. Daarnaast zijn er uiteraard prijzen voor de sportiefste winnaars van de wedstrijden. Uiteraard zal de jaarlijkse tombola niet ontbreken.

Aan het eind van het toernooi vindt de prijsuitreiking plaats met aansluitend de huldigingen van de veldkampioenen 2018-2019 en natuurlijk met de traditionele BBQ en (live-) muziek.

Schrijf je vandaag nog in door een email te sturen naar [email protected] .

Aan het definitieve programma wordt nog gewerkt en zal worden gecommuniceerd zodra deze definitief is.

We verwelkomen je graag op zaterdag 22 juni 2019!

Namens het IJsseldag committee,

Auke Helder, Pascal Martens, Martin Mulder, Ronald Tolhoek