Nieuwsafbeelding

NHC de IJssel Winter Wonder Weekend

10-11-2018  | 
NHC de IJssel Winter Wonder Weekend 

De Winter staat weer voor de deur en we mogen alweer bijna de zaal in. Tijd om de eerste seizoenshelft feestelijk af te sluiten met een gezellig feestweekend!!!

Wat staat er op het programma? 
Vrijdag zal het weekend worden gevierd met een Papa & Mama Borrel (terug van weggeweest!). Hierbij kunnen de papa's en mama's van alle teams na een zware werkweek proosten op het weekend! Ook zal onze horeca commissie weer een heerlijke daghap serveren zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het avondeten!

Zaterdag zal er een CD Feest worden georganiseerd! Het thema is Winter Cool en de dress code is White en Blue! Het feest begint om 20:00 uur en is om uiterlijk 00:00 afgelopen. Kaartverkoop aan de deur (€5,- contant betalen). Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee! 

Zondag wordt er een clinic georganiseerd door Heren en Dames 1. Jongste Jeugd leden uit de E en F kunnen zich aanmelden door hun naam en team te mailen naar [email protected] 

Na de clinic zal Dames 1 het veld betreden om een competitiewedstrijd te spelen en daarna zal ook Heren 1 de laatste thuiswedstrijd van de eerste seizoenshelft spelen. Die gaan we met z'n allen eens flink naar de overwinning schreeuwen!!!

Na de wedstrijd van Heren 1 sluiten we het weekend af met wat gezellige après ski nummertjes en wellicht een kleine alcoholische versnapering!! 

Voor wie is dit evenement? 
Vrijwel alle IJssel(familie-)leden kunnen hun lol op dit weekend! Vrijdagmiddag is het de beurt aan de papa's, mama's en de meer ervaren leden voor een gezellige borrel. Zaterdag zullen de Ctjes en Dtjes aan de beurt zijn voor een CD feest, de E- en F-jeugd hebben een clinic van D1 en H1 en met de A-, B- en jong senioren gaan we lekker apres skiën zondagmiddag!

Kortom een super gezellig weekend waar je bij moet zijn! 

Let op! voor de clinic moet je je inschrijven en voor het CD-feest moet je een kaartje kopen (zie hierboven). Tot het Winter Wonder Weekend!!!