IJsseldag 2018 - zaterdag 30 juni 2018

4-4-2018  | Op 30 juni 2018 vindt de IJsseldag weer plaats, de leukste dag van het jaar en de afsluiting van hopelijk een fantastisch hockeyseizoen; zet 'm vast in de agenda en meld je zo snel mogelijk aan!!!

Het thema dit jaar is "All Around the World” op Wereldreis met NHC de IJssel. Alles staat in het teken van Landen, Cultuur of Regio's. Verzin een leuke outfit en kijk in je reiskoffer voor inspiratie, kom in traditionele kleding uit het buitenland of put inspiratie uit je eigen reiservaringen, culturele achtergrond of gewoon iets origineels. Hoe gekker hoe beter!

Verder zal de IJsseldag in het teken staan van Sport, Food en Friends.

Alle gezelligheidsteams zijn welkom om aan dit sportieve toernooi deel te nemen, dus ook vrienden, familie of buren. De wedstrijden zullen op half veld gespeeld worden, tussen teams van minimaal 8 spelers. Iedereen van jong tot oud kan meedoen met dit toernooi. Of je nu voor het eerst een stick in je handen hebt of dat je al jaren op hoog niveau speelt, we maken er leuke en sportieve wedstrijden van.

Inschrijven kan per team, maar het is ook mogelijk om individueel in te schrijven. In dat laatste geval word je door de organisatie bij een team ingedeeld. De kosten voor deelname aan het toernooi bedragen 2 euro per persoon.

Elk team heeft 's morgens een taart meegenomen, teams beoordelen elkaars outfit en taart en kunnen hiervoor een prijs verdienen. Daarnaast zijn er uiteraard prijzen voor de sportiefste winnaars van de wedstrijden. Uiteraard zal de jaarlijkse tombola niet ontbreken.

Aan het eind van het toernooi vindt de prijsuitreiking plaats met aansluitend de huldigingen van de veldkampioenen 2017-2018 en natuurlijk met de traditionele BBQ en muziek.

Schrijf je vandaag nog in door een email te sturen naar [email protected]

Aan het programma wordt nog verder gewerkt en zal worden gecommuniceerd zodra deze definitief is.

We verwelkomen je graag op zaterdag 30 juni 2018!

Namens familiedag committee,

Auke Helder, Pascal Martens, Ronald Tolhoek, Ton Ackermans, Eveline Witteman, Marjoleine Ooms