Nieuwsafbeelding

Halloweenfeest C & D

13-10-2017  | 
Beste C- en D-leden van De IJssel! 

Op 28 Oktober zal er weer een grandioos Halloween feest plaatsvinden in het tot spookhuis omgetoverde clubhuis! Deze avond zal volledig in het griezelthema staan met allemaal leuke bijbehorende activiteiten. Uiteraard wordt er ook gefeest op een ware griezeldisco die gerund zal worden door een fantastische DJ die je de engste avond van het jaar zal laten beleven. De avond zal beginnen om 19:30 en zal afgesloten worden met de prijsuitreiking voor angstaanjagende outfits. Dus kom zo eng als mogelijk verkleed om kans te maken op grandioze prijzen! Het feest zal om 23:00 uur afgelopen zijn. Dan mogen je ouders je komen ophalen, als ze durven! 

Deelname voor deze spookavond zullen 3,- euro per persoon zijn, deze zullen bij binnenkomst worden gevraagd. Mocht je je niet aangemeld hebben dan kan je er nog steeds bij zijn, dan kan er aan de deur een kaartje gekocht worden aan de deur voor 5,- euro. Dus meld je op tijd aan! 

Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan vóór 23 Oktober via [email protected]. Als je een vriendje of vriendinnetje mee wil nemen die niet op hockey zit, meld dit dan even in je mailtje want iedereen is welkom! Als laatste, als er nog eventuele bijzonderheden zijn gelieve dit even aan te geven in de mail.