MA1 seizoensstart en sponsoring

22-8-2017  | 


Voor MA1 van Nieuwerkerkse hockeyclub N.H.C. de IJssel is de voorbereiding voor het nieuwe seizoen in de tweede week van augustus van start gegaan. Met verschillende trainingen, looptrainingen o.l.v. René de Ruiter, oefenwedstrijden en met een tweedaags toernooi in Rosmalen (26 en 27 augustus) als laatste voorbereiding gaan zij proberen de hoge verwachtingen waar te maken. Het is een talentvolle groep meiden die voor de beste jeugdpresatie ooit op de dorpsclub wil gaan, namelijk het behalen van Super A (de competitie onder de hoogste Landelijke competitie). 

Naast het vertoonde spel speelt een goede verschijning ook een belangrijke rol. Daarom begon het team onder leiding van Jean-Paul Renes en Tom Blomsma al voor de zomervakantie met het zoeken van sponsoren. Al snel bleken twee bedrijven geïnteresseerd, iets dat niet vanzelfsprekend is in deze tijd. Wij zijn dan ook zeer blij met onze nieuwe sponsoren voor de komende twee jaar: Etiket BV en Klimaatservice Gouda BV. Afgelopen week werd een een avond georganiseerd om elkaar beter te leren kennen en de sponsorspullen uit te delen. Teammanager Aad Six is erg tevreden over de gang van zaken, alles verliep erg soepel en we zijn eerder dan ooit klaar met alle dingen die geregeld moeten worden aan het begin van een seizoen.
Aan de outfit van de meiden hoeft het niet te liggen want ze zijn dit jaar volledig aangekleed door de twee sponsoren. Zie hieronder aanvoerster Meike Steutel (rechts) en laatste vrouw Luuke Six (links) met beide sponsoren en gesponsord uit- en thuistenue. 

Zaterdag 9 september gaat de competitie van start tegen concurrent Zoetermeer MA1 en het team hoopt hier op een goed resultaat. De sponsoren zijn ook uitgenodigd.