Nieuwsafbeelding

Tophockey ‘om de hoek’ bij Berkel

31-7-2017  | Wil jij de beste hockeyers van Nederland aan het werk zien? Kom dan op donderdagavond 31 augustus kijken als hoofdklasseteams Rotterdam, HDM en HGC ‘om de hoek’ bij hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs hun voorronde van de ABN AMRO Cup spelen.

 

De ABN AMRO Cup is het voorbereidingstoernooi waaraan wordt deelgenomen door alle hoofdklasseteams. De twaalf teams spelen op donderdagavond (31 augustus) verdeeld over vier locaties in een drieluik een voorronde. De uitkomsten daarvan zijn bepalend voor het programma. De wedstrijden op donderdagavond beginnen om 20.00 uur. De toegang is gratis.

 

Op de velden van HC Rotterdam komen de teams zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur in actie. Op zondagmiddag spelen alle verliezers en alle winnaars vanaf 12.30 uur tegen elkaar. De finale in het stadion van HC Rotterdam begint zondag om 15.00 uur.

 

De ABN AMRO Cup is niet alleen een belangrijke graadmeter aan de vooravond van de competitie, het is ook een unieke kans om alle topspelers in, bij wijze van spreken, één oog opslag aan het werk te zien.

 

Op zondag is er bovendien de eindstrijd van de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup, een spectaculair evenement voor D-junioren, waarvoor in het hele land vijf voorrondes zijn gehouden. De finale van dit toernooi wordt gespeeld in het stadion van Rotterdam voorafgaand aan de ‘grote’ finale van de ABN AMRO Cup.

 

De toegang tot de wedstrijden van de ABN AMRO Cup is gratis. Zie ook: www.abnamrocup.nlen www.abnamro3vscup.nl.