Belangrijke informatie voor bezoekers HC Rotterdam op zaterdag 20 mei

19-5-2017  | 

Belangrijke informatie voor bezoekers HC Rotterdam op zaterdag 20 mei

Nieuwsafbeelding

Op zaterdagmiddag 20 mei speelt Heren-1 van HC Rotterdam het tweede duel van de finale om het landskampioenschap. Tegenstander is Kampong. Bij deze wedstrijd verwachten we heel veel toeschouwers. Als de strijd om de landstitel zaterdag nog niet is beslist, dan volgt er op zondagmiddag de beslissende wedstrijd, ook in Rotterdam. Voor teams die zaterdag (en zondag) bij HC Rotterdam moeten spelen is het een uitgelezen mogelijkheid om deze topwedstrijd bij te wonen - een mooi en leerzaam teamuitje!

 

Voor onze bezoekers is het belangrijk te weten dat:

  • toegang tot het complex is gedurende beide dagen vrij voor de 77 overige wedstrijden die dit weekend worden gespeeld op onze velden.
  • vanaf 13.00 uur is de eerste verdieping van het clubhuis alleen toegankelijk voor bezoekers, die in het bezit zijn van een entreebewijs voor de play-offs. Voor de overige teams en bezoekers is de buitenbar (de gehele dag) beneden geopend. Ook de kleedkamers en toiletten op de begane grond zijn toegankelijk.
  • bezoekers dienen rekening te houden met grote verkeers- en parkeerdrukte. Een groot deel van het parkeerterrein van HC Rotterdam is niet beschikbaar. Teams die bij HC Rotterdam moeten spelen raden wij aan eerder dan normaal te vertrekken of, indien mogelijk, op de fiets te komen. Er worden verkeersregelaars en parkeerwachten ingezet.
  • voor het bijwonen van de wedstrijd HC Rotterdam - Kampong moeten toegangskaarten worden gekocht. Het stadion van HC Rotterdam wordt voor dit finaleduel 'ge├»soleerd'. De online kaartverkoop gaat via de webshop van HC Rotterdam (link: http://hcrotterdam.club/product-categorie/play-offs/). Kaartjes kosten € 10,- voor niet-leden en € 5,- voor leden.
  • de horeacastaf van HC Rotterdam zorgt voor extra verkooppunten voor broodjes, hamburgers, verse friet en drank.