Nieuwsafbeelding

Familiedag!

15-4-2017  | Op zaterdag 24 juni 2017 vindt de traditionele HC de IJssel Familiedag 2017 weer plaats en het belooft weer super gezellig te worden!Het thema dit jaar is "Celebrities". Alles staat in het teken van beroemdheden, VIP’s of andere helden. Of deze nu bekend zijn van TV, film, muziek, sport of anders, nationaal of internationaal - dat maakt niet uit. Put inspiratie uit je eigen idolen van vroeger of heden en verzin een leuke outfit. Hoe gekker hoe beter!

Verder zal de familiedag in het teken staan van Sport, Food en Friends.

Alle gezelligheidsteams zijn welkom om aan dit sportieve toernooi deel te nemen. De wedstrijden zullen op half veld gespeeld worden, tussen teams van minimaal 8 spelers. Iedereen kan meedoen met dit toernooi. Of je nu voor het eerst een stick in je handen hebt of dat je al jaren op hoog niveau speelt, we maken er leuke en sportieve wedstrijden van.

Inschrijven kan per team, maar het is ook mogelijk om individueel in te schrijven. In dat laatste geval word je door de organisatie bij een team ingedeeld. De kosten voor deelname aan het toernooi bedragen 2 euro per persoon.

"De taart". Elk team heeft 's morgens een taart meegenomen, teams beoordelen elkaars outfit en taart en kunnen hiervoor een prijs verdienen. Daarnaast zijn er uiteraard prijzen voor de winnaars van de wedstrijden. Uiteraard zal de jaarlijkse tombola niet ontbreken.

Aan het eind van het toernooi vindt de prijsuitreiking plaats met aansluitend de huldigingen van de veldkampioenen 2016-2017

Schrijf je vandaag nog in op [email protected]

Aan het programma wordt nog gewerkt en zal worden gecommuniceerd zodra deze definitief is.

We verwelkomen je graag als VIP op de rode loper op zaterdag 24 juni 2017!

Namens familiedag committee,
Kees de Hoog
Auke Helder
Pascal Martens
Ronald Tolhoek