Nieuwsafbeelding

Let op met parkeren.

25-1-2017  | Van de Lichtkring kregen we het vriendelijke verzoek om niet op zondag te parkeren op de parkeerplaats van de Lichtkring. Een ieder wordt verzocht om hier rekening mee houden.

Hieronder de mail van de Lichtkring:


Geachte Hockeyers,

De afgelopen zondagen hebben wij gemerkt dat de parkeerplaats aan de Dreef 1 bij het kerkgebouw De Lichtkring gebruikt wordt als verzamelpunt om samen op te rijden naar een wedstrijd of toernooi.

Dat is voor ons als kerkgangers wat lastig als dat samenvalt en willen u daarom vragen op zondag een andere verzamelplaats af te spreken.Wij hebben de parkeerplaats hard genoeg nodig om alle auto’s van de kerkgangers kwijt te raken en het schept ook wat verwarring met op en af rijden.
Wij hebben deze parkeerplaats, die ons eigendom is, aan de gemeente beschikbaar gesteld voor parkeren door de week en op zaterdag maar niet op zondag want dan hebben we hem zelf nodig.

Eerder heb ik u een soortgelijke mail gestuurd en daarna is het heel lang goed gegaan maar ik merk dat het nu af en toe weer gebeurd omdat niet alle leiders van de verschillende teams van dit verzoek op de hoogte meer zijn door wisselingen, en dat begrijp ik goed, dus daarom weer even een herinneringsmail met de vraag of u dit aan alle verantwoordelijken zou willen doorsturen zodat zij er weer over geïnformeerd zijn.

Met vriendelijke groeten,

Dick van Middelkoop
Koster van De Lichtkring