Uitnodiging!

18-1-2017  | 

Naar aanleiding van alle geweldige positieve reacties hebben wij besloten u nogmaals uit te nodigen!!

 

Hierbij hebben wij het genoegen u wederom GRATIS uit te nodigen voor een spectaculaire ijshockey wedstrijd van het BeNe Liga team van Hijs Hokij Den Haag en wel op vrijdag 3 februari a.s. Een avondvullend programma, welke u niet snel meer zult vergeten.

 

Helaas hebben onze jongens het zichzelf afgelopen weekeinde ernstig moeilijk gemaakt en is de voorsprong op concurrent Geleen geslonken tot 3 (verlies)punten. Met een nog heel zwaar uit programma voor de boeg de komende weken betekent dat, dat vanaf nu weer alle wedstrijden gewonnen moeten worden!! Daarom hebben wij uw steun heel hard nodig!!! Trek een warme jas aan, doe een das om en kom naar de Uithof om onze jongens aan te moedigen.

 

Uiteraard bent u niet alleen uitgenodigd, maar ook al uw collega's/familie/vrienden/bur en/teamgenoten/klasgenootjes etc. zijn bij deze van harte uitgenodigd. We gaan er gewoon een dolle boel van maken en bij ons geldt : hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Aarzel dus niet en geef u zo spoedig mogelijk op, want.......... vol = vol. We hanteren het principe wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

 

Deze uitnodiging voor GRATIS kaarten geldt voor de volgende wedstrijd :

3 februari 2017 - Hijs Hokij Den Haag vs Laco Eaters Geleen, aanvang 20.30 uur. Locatie de Uithof te Den Haag.

 

Mocht u deze avond niet in de gelegenheid zijn hebben wij eventueel nog een alternatief voor u, te weten : 17 februari - Hijs Hokij Den Haag vs Gijs Groningen, aanvang 20.30 uur. Locatie de Uithof, Den Haag.  

 

Voor elke wedstrijd geldt overigens dat wij uiterlijk één dag VOOR de wedstrijd de aanvragen voor GRATIS kaarten in ons bezit moeten hebben via onze mail : [email protected] Vergeet niet bij uw aanvraag te vermelden via welk bedrijf/vereniging/school u de kaarten aanvraagt, hoeveel kaarten u aanvraagt EN voor welke wedstrijd! Iedereen die ons mailt, zal ook een persoonlijke bevestiging van ons ontvangen.

 

Schroom niet deze uitnodiging zo breed als mogelijk uit te zetten. Jeugdteams, recreantenteams, seniorenteams, individuele sporters, vrijwilligers, de coaches/teamleiders etc..... want zoals geschreven : hoe meer zielen, hoe meer vreugde!


Graag tot ziens op de Uithof!