Nieuwsafbeelding

GO4HOCKEY voor het derde jaar op NHC de IJssel

8-2-2016  | 

NHC de IJssel en Go4Hockey gaan in 2016 de samenwerking uitbreiden. Na twee jaar actief te zijn geweest in de zomervakantie, komen we nu ook in de meivakantie en herfstvakantie met leuke Go4Hockey activiteiten naar NHC de IJssel.

 

Go4Hockey past goed bij NHC de IJssel omdat hockey centraal staat, en dit bij Go4Hockey ook zo is met onder andere opgeleide trainers, impliciet leren (trainen op maat), videofeedback, Heren 1/Dames 1 trainers.  

 Bij Go4Hockey staat Trainen, Talent en Plezier voorop. Door veel te hockeyen en jezelf proberen te verbeteren ontstaat er plezier. Tijdens de Go4Hockey dagen zullen er twee keer per dag thematrainingen zijn. Zo wordt het talent, wat ieder kind bezit, ontdekt en verder ontwikkeld. Tussen de trainingen door zijn er ook leuke sociale activiteiten zoals samenwerkingsspellen en teamopdrachten. De dagen worden afgesloten met toernooirondes, met op de laatste dag de finales. 

 

Er zullen verschillende activiteiten georganiseerd worden. Hieronder het programma van Go4Hockey op NHC de IJssel in 2016. Wil je meer weten? Kijk dan snel op www.go4hockey.nl

 


 

Meivakantie

 

Eendaagse

F/E jeugd

Maandag 2 mei 2016

 

Eendaagse

D/C jeugd

Dinsdag 3 mei 2016

Zomervakantie

 

Driedaagse

8 t/m 13 jaar

Ma 15, di 16 en wo 17 augustus 2016

Herfstvakantie

 

Eendaagse

E/D/C jeugd

Donderdag 18 oktober 2016