Info familiedag

1-6-2015  | Op zaterdag 27 juni wordt weer de jaarlijkse IJssel familiedag georganiseerd. Alle gezelligheidsteams zijn welkom om aan dit sportieve toernooi deel te nemen.
De wedstrijden zullen op half veld gespeeld worden, tussen teams van minimaal 8 spelers. Iedereen kan meedoen met dit toernooi. Of je nu voor het eerst een stick in je handen hebt of dat je al jaren op hoog niveau speelt, we maken er leuke en sportieve wedstrijden van. 

Inschrijven kan per team, maar het is ook mogelijk om individueel in te schrijven. In dat laatste geval wordt je door de organisatie bij een team ingedeeld.
Het thema dit jaar is "History of the world". Put inspiratie uit de wereldgeschiedenis en verzin een leuke outfit. "De taart", elk team heeft s 'morgens een taart meegenomen, teams beoordelen elkaars outfit en taart en kunnen hiervoor een prijs verdienen. En ook het team dat de beste hockeyprestatie neerzet valt in de prijzen, zij worden een jaar lang verantwoordelijk gesteld voor de IJssel Familiedag Wisseltrofee. 
Als het toernooi dan rond 5 uur is afgelopen zal de dag worden afgesloten met een BBQ. Deelname hieraan staat los van deelname aan de familietoernooi. 
De kosten voor deelname aan het toernooi bedragen 2 euro per persoon.  
 
Schrijf je nu in (voor 22 juni) door een mail te sturen naar [email protected]