Vacatures Breedtesportcommissie

21-9-2014  | Met ingang van dit seizoen stoppen Joost Wackerlin, Ton Ackermans en Dennis Nohar met hun activiteiten voor de breedtesportcommissie. Bij deze dank voor de inzet in de afgelopen jaren, waarin veel is verbeterd voor de breedtesport!

Maar dat wil niet zeggen dat we klaar zijn. Er zijn zeker nog veel zaken die verbeterd moeten worden en bovendien zijn er jaarlijks reguliere zaken die geregeld moeten worden vanuit de breedtesportcommissie. 

We zoeken hulp in de breedtesport!


Belangrijkste daarvan zijn het maken van de indeling van de teams nadat de selecties zijn geweest en het invullen van de coaches, managers en trainers voor die teams. Goed nieuws is dat Tim Burggraaf is toegevoegd aan de commissie. Tim neemt de verantwoordelijkheid over de jongenslijn (JA t/m JD, en dan dus de tweede teams). Versterking hebben we nodig op 2 vlakken:
1       iemand die de verantwoordelijkheid neemt voor de seniorenlijn (H2, H3 e.v., D2 e.v., de veteranen, de veterinnen en de trimhockeyers. Deze teams zijn over het algemeen redelijk zelfsturend, maar met name aan het eind van het seizoen moet geco√∂rdineerd worden wie er stoppen en doorgaan, welke teams bij elkaar willen blijven en hoe de instroom van JA en MA zal zijn. Voorkeur gaat uit naar iemand die nu zelf in 1 van de seniorenteams hockeyt.
2       iemand die de verantwoordelijkheid neemt voor de MC en MD lijn (ook weer de tweede teams e.v.).

Daarnaast praat en beslis je mee over alle zaken die vanuit de breedtesport worden geregeld, georganiseerd en aangekaart. Bijzonder geschikt dus voor mensen die vinden dat zaken nu niet goed geregeld zijn :-)!

Als je interesse hebt neem dan contact met ons op via [email protected] nl.

De verdeling van lijnverantwoordelijkheden is vanaf heden:
-       seniorenteams: vacature
-       jJA, JB, JC en JD: Tim Burggraaf
-       MA en MB: Robin Bassie
-       MC en MD: vacature
Geen verantwoordelijkheid voor een lijn, maar wel lid van de breedteportcommissie is Jan Wagelaar.