Waarom?

25-4-2013  | 

NHC De IJssel is de hockeyclub van Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij bieden onze leden sportiviteit, recreativiteit, gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling in teamverband.

Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat een hockeyclub een uitstekend platform is voor netwerken. Onze jonge spelers van nu zijn wellicht uw getalenteerde medewerk(st)ers in de toekomst en door persoonlijke contacten met ouders of sponsoren kunt u uw bedrijfsnaam en activiteiten uitdragen en zo op een plezierige wijze bijdragen aan de verdere ontwikkeling en groei van NHC De IJssel.

Sponsoring werkt twee kanten op. Aan de ene kant u als sponsor waarbij uw bedrijfsnaam onder de aandacht wordt gebracht van minimaal 1.000 personen. Aan de andere kant de vereniging die met uw sponsoring in staat is om bijvoorbeeld een opleiding aan te bieden aan jonge trainers.

Als sponsorcommissie kunnen wij u diverse sponsormogelijkheden aanbieden, zoals bordsponsoring en teamsponsoring. Maar uiteraard is er ruimte om zelf invulling te geven aan sponsoring. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het sponsoren van:

-       een veld

-       kleedkamer of

-       een activiteit.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Stuur dan een mail naar [email protected]. Dan nemen wij contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Bestuur & Sponsorcommissie NHC De IJssel